پيام رهبر

حضرت آيت الله خامنه‌اي در پيامي به پنجاه و سومين نشست اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان در اروپا، تأكيد كردند: پيوستن دانشجويان ايراني در هر نقطه از جهان به حركت پيشرفت و بي‌نياز كردن كشور از بيگانگان، جهاد في سبيل الله است.
متن پيام رهبر انقلاب اسلامي كه صبح امروز حجت‌الاسلام جواد اژه‌اي آن را در مركز اسلامي هامبورگ قرائت كرد، به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جوانان عزيز

همه ميدانيم كه شما دانشجويان در شمار برترين اميدهاي آينده‌ي كشوريد. آنچه همه بايد بدانند اين است كه به توفيق الهي هم اكنون خيل عظيمي از دانشجويان ديروز، در كشور به كارهاي بزرگ سرگرمند و لذت خدمت به پيشرفت دانش و فناوري در ميهن خود را با همه‌ي وجود حس ميكنند. دانشجويان امروز ما -در هر نقطه‌ي جهان- اين فرصت را خواهند داشت كه به اين مجموعه‌هاي مؤمن و خدوم بپيوندند و كشور را از بيگانگان كاملاً بي‌نياز كنند. اين حركت آنگاه كه با نيت صادقانه و خدايي انجام گيرد، جهاد في سبيل الله است. شما جوانان انجمن‌هاي اسلامي ميتوانيد پيش‌گامان و راهبران اين جهاد باشيد. توفيق روزافزون شما را از خداوند خواهانم.

سيّدعلي خامنه‌اي
20 دي 1397

تاریخ:
1398/03/25
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.